RES MED OSS

RES MED OSS

VI ORDNAR RESOR TILL MÅNGA AV VÄRLDENS HÖRN

SEE MORE
UTVECKLAS SOM PILOT

UTVECKLAS SOM PILOT

FÖLJ MED PÅ EN RESA MED OSS

SEE MORE
TRÄFFA LIKASINNADE

TRÄFFA LIKASINNADE

PILOTER FRÅN HELA SVERIGE RESER MED OSS

LADDA BATTERIERNA

LADDA BATTERIERNA

PÅ FLERA SÄTT

TA MED FAMILJEN

TA MED FAMILJEN

OFTA FINNS TID FÖR ETT TANDEMFLYG ELLER TVÅ

FLYG X-COUNTRY

FLYG X-COUNTRY

VI HJÄLPER DIG ATT LÄGGA BANOR FÖR DIN NIVÅ

RESOR

Allt från termik/XC i ITALIEN OCH TENERIFFA till smörhang vid Atlantkusten. Våra resmål passar alla smaker och behov. En resa med oss utvecklar inte bara din flygning utan din livserfarenhet.

Tandemflyg

Flyg med oss i Södertälje med utsikt över Stockholm och skärgården eller på Hammars Backar på Österlendär du kan se mytomspunna Ales Stenar på från ovan.

Utbildning

Vi utbildar på alla nivåer inom skärmflygning och paramotor som är den mest växande del av sporten. Välj bland helgkurser i Stockholm eller en härlig veckokurs på vackra Österlen.


Utveckla din flygning
En skärmflygresa är det perfekta sättet att utveckla din flygning och lära känna andra skärmflygare. Hos oss får du full service runt allt kring din resa. Vi erbjuder allt från packlistor till full guidning på plats. Många av våra resenärer är återkommande och deltagarnas erfarenhet varierar från nybörjare till mycket erfarna piloter.

Är du nybörjare hjälper vi dig med det mesta från att komma på smartaste sättet att snabbt packa skärmen inför nästa flyg till start- och landningstekniker, inflygning och en fördjupad förståelse kring väderförhållanden. Har du van pilot utmanar vi dig med XC-banor och tankar kring nya flygställen.


Avbeställningsskydd ingår inte i våra resor

Se över din hemförsäkring - om det inte redan ingår brukar det gå att köpa till för en liten summa per år och det gäller då oftast hela hushållet.

Vi har varit på många ställen världen över och några av våra favoriter är Teneriffa, Ölu Deniz (Turkiet), Bassano (Italien), Dune de Pyla (Frankrike), Iquique (Chile). Vi har också varit i Montenegro, Sydafrika, Piedrahita (Spanien), Wales och Danmark.

Vi utökar hela tiden med nya resmål och varierar utbudet från år till år.

Boka din resa via mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kanske känner du till något bra ställe där du har sett skärmflygare och önskar hjälp med att upptäcka vidare? Kontakta oss så kan vi eventuellt ordna en resa dit!

SCROLL TO TOP