VÄLKOMMEN TILL AIRSPORTS.SE

VÄLKOMMEN TILL AIRSPORTS.SE

TANDEMFLYG, KURSER, RESOR OCH FÖRÄLJNING

SEE MORE
FLYG TANDEM MED OSS

FLYG TANDEM MED OSS

GE BORT EN UPPLEVELSE I PRESENT

SEE MORE
VI LÄR DIG FLYGA

VI LÄR DIG FLYGA

I STOCKHOLM OCH I SKÅNE

BLI PARAMOTORPILOT

BLI PARAMOTORPILOT

FRIHET UTAN KRÅNGEL

RES MED OSS

RES MED OSS

UTVECKLAS SOM PILOT

20 ÅRS ERFARENHET INOM UTBILDNING

20 ÅRS ERFARENHET INOM UTBILDNING

PÅ ALLA NIVÅER INOM SKÄRMFLYNING OCH PARAMOTOR

RESOR

Allt från termik/XC i ITALIEN OCH TENERIFFA till smörhang vid Atlantkusten. Våra resmål passar alla smaker och behov. En resa med oss utvecklar inte bara din flygning utan din livserfarenhet.

Tandemflyg

Flyg med oss i Södertälje med utsikt över Stockholm och skärgården eller på Hammars Backar på Österlendär du kan se mytomspunna Ales Stenar på från ovan.

Utbildning

Vi utbildar på alla nivåer inom skärmflygning och paramotor som är den mest växande del av sporten. Välj bland helgkurser i Stockholm eller en härlig veckokurs på vackra Österlen.

 
TANDEMFLYG

TANDEMFLYG

Flyg med oss i Södertälje med utsikt över Stockholm eller på Hammars Backar på Österlen och se mytomspunna Ales Stenar på från ovan. Vi levererar tandemflyg till Sveriges största upplevelse företag Live it -"a memory for life".

Läs mer →
UTBILDNING

UTBILDNING

Airsports bedriver utbildningar i öst, väst och syd, med över 20 års erfarenhet av utbildning inom skärmflygning ger vi dig möjligheten till en säker, rolig samt ekonomisk start till ditt nya liv som skärmflygare.

Läs mer →
RESOR

RESOR

En resa med oss till en av våra noggrann utvalda resmål är det absolut bästa sättet för dig som pilot att utveckla din flygning, fördjuper dina kunskaper och erfarenhet samt har en allmän härlig semester i god sällskap. Häng med!

Läs mer →

DU

Du är 5-95 år och sugen på äventyr nära och långt borta. Du tycker om att vara ute i naturen och du älskar känslan av frihet. Du undrar hur det känns att sväva som en fågel högt över mark och ängar.

+

Vi

Vi har 20 års erfarenhet av skärmflyg i Sverige om utomlands. I vårt team har vi många instruktörer med olika specialiteter Vi har den kunskap och det material som behövs för att lära dig att flyga.

=
  • Flygande äventyr
  • Härliga naturupplevelser
  • Nya platser
  • Likasinnade människor
  • En känsla av frihet
  • Resor till när och fjärran

NYHETER

(view all)
Posted on Aug 02nd, 2016
Nu har vi äntligen satt datum för årets sista kurs för nybörjare både för friflyg och paramotor, dvs Studentbehörighet och PM1. Skynda dig att boka via denna länk!
Posted on Mar 20th, 2016
Du som har en Epsilon 7, hör av dig till oss eller registrera din skärm direkt hos Advance så får du en nytt linset. 

OM OSS

i på Airsports är ett entusiastiskt, glatt, professionellt och sammansvetsat gäng som har varit med sedan allra första början av skärmflygningens historia i Sverige på det glada åttiotalet. Vi började utbilda skärmflygare 1991 i Dalarna och bildade så småningom Stockholms Skärmflygskola år 1994. Vi har alltid haft vår bas i Stockholm med eget flygfält, träningsbacke och butik. Sedan 2010 bedriver vi även utbildningar samt tandemflyg på Österlen i Skåne. Vi täcker numera en stor del av södra Sverige och känner därmed behovet av ett nytt namn och på det viset föddes företagsnamnet AIRSPORTS år 2012. Nytt namn gamla aktörer helt enkelt.

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

Du som har en Epsilon 7, hör av dig till oss eller registrera din skärm direkt hos Advance så får du en nytt linset. 

SCROLL TO TOP